Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

καλής ποιότητας Χαρτί τσάντα αποφάσεων μηχάνημα για τις πωλήσεις
Αγαπώ τη μηχανή τσαντών εγγράφου! Σώζει το κόστος εργασίας μου και λειτουργεί πολύ καλά!

—— Eddy

Η ποιότητα, η υπηρεσία και το σχέδιο της γραμμής από το Lango εκτιμώνται πάρα πολύ από την ομάδα μας διαχείρισης και συντήρησης.

—— Ο κ. Loi-Vice

Είμαι Online Chat Now

Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

1 2 3 4 5
Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Lango
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 100million-200million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Changzhou Lango Machinery και η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώνονται με την κυβερνητική άδεια της πόλης Changzhou. Το Changzhou Lango Machinery και η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι το σύμβολο υψηλού - ποιότητα και άριστη υπηρεσία στις περιοχές μηχανημάτων για πάνω από δέκα έτη.

 

Έχουμε ερευνήσει και έχουμε αναπτύξει τις μηχανές μας βάσει των προηγμένων τεχνολογιών που εισάγονται από τις αναπτυγμένες χώρες. Δεδομένου ότι ένας επαγγελματικός και πεπειραμένος κατασκευαστής στην Κίνα, είμαστε σε θέση να παραγάγουμε πολλά είδη μηχανών όπως την τσάντα που κατασκευάζουν τις μηχανές, την τσάντα εγγράφου που κατασκευάζουν τη μηχανή, τη φυσώντας μηχανή ταινιών, τη δευτερεύουσα τσάντα συγκόλλησης που κατασκευάζουν τη μηχανή, το έγγραφο που σκίζουν τη μηχανή, τη μη υφαμένη τσάντα που κατασκευάζουν τη μηχανή, τη δευτερεύουσα σφραγίζοντας τσάντα που κατασκευάζουν τη μηχανή, τη Flexographic μηχανή εκτύπωσης, Gravure τη μηχανή εκτύπωσης, τη μηχανή φλυτζανιών εγγράφου, το έγγραφο ιστού που κατασκευάζουν τη μηχανή, την αυτόματη τσάντα που κατασκευάζουν τη μηχανή και να φέρουμε την τσάντα καθιστώντας τη μηχανή κ.λπ. αναγνωρισμένη από ISO9001, τα πιστοποιητικά CE, εσείς εξασφαλίζονται την ποιότητα κάθε μηχανής του Lango. Κληρονομώντας το πνεύμα «η ποιότητα είναι η ρίζα, και η εμπιστοσύνη είναι η βάση», παρέχουμε την ισόβια συντήρηση για όλες τις μηχανές που πωλούμε. Οι μηχανές μας έχουν μια έτοιμη αγορά και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και δοκιμάζουμε ακόμα το καλύτερό μας για να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία σε όλους τους κανονικούς και νέους πελάτες.

 

Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με τους φίλους μας για να επιτύχουμε την κοινή ανάπτυξη. Όλοι οι φίλοι είναι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό θερμά ευπρόσδεκτοι!

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou LangO Machinery and Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tina

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)